keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kolme yötä kokeeseen on...

...Laskin ihan itse..

Eilen oli Urpin kenraaliharjoitus. Pisteet ihan ok, mutta koira laamaili ihan ällöttävästi. Kyllä sillä olis ykköseen yltänyt mut.. Se ottaa miusta ihan hirmu paineet. Mun on pakko nyt mennä sinne kokeeseen asenteella "jos teillä jotain ni meillä enemmä".

Luoksepäästäväisyys ja paikallaolo oli jees, paikkamakuusta ei noussut ekalla käskyllä ylös, sillä oli huomio ihan jossai muualla. Seuraamiset meni ihan penkin alle, se kun osaa tehdä hienomminkin. 8 Riikka olis muuten antanu, paikka on hyvä vaa kontakti puuttui ihan kokonaan!!! Mihi lie jäänyt :-((

Jäävät meni hyvin. Luoksetulossa se ei oikee tienny pitikö sen tulla mun, liikkurin vai tuomarin tykö vai ei ollenkaan... Pitkät piuhat taitaa olla :-P

Hyppy meni hyvin, mitä nyt se jäi haistelemaan maata hypyn taakse (paineistinko mä sitä niin paljon??).

Mutta jotain tämmöstä on siis odotettavissa kokeessakin, toivotaan että Maukka olis meille kiltti..!

Nyt yritän vaan tehdä Urpin kanssa kaikkea kivaa. Ai niin, ollaan sen kanssa sit vissiin MAHin TOKO SM- joukkueessakin.. :-D Pakko tehä siitä super, ettei se oo samanlainen fiasko ku Jessen SM- kisa..

Urpon hyppy

Nii ja Jesse sitten. Ai että se oli eilen loistava treeneissä. Teki kaiken niinkuin piti, uutena otettii paikkaistumista ja sitä kyl vähä jatkettii viel kotona iltaruoalla. Paikalla makuu tosi häirittynä, hyvin kesti toinen <3 Luoksetulon pysäytyksiä ja maahanmenoja tehtiin, ulkona ruutua. Jesse on kyl super, sille ei voi minkään.

Katsellaan mitä se lauantai tuo tullessaan. Minustaha se eniten kiinni on, Urpo tekee just nii hyvi ku kykenee mun painostuksessa.. Tsempparii siis vaan kovasti!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti