sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

soutaa ja huopaa..

Urpi, hieno!
Perun kaikki puheeni siitä ettei Urpo mene vielä kokeeseen. Se teki treenissä tosi kivasti, ja siitä innostuneena ilmotin kokeeseen.
No, siitähä se alamäki alkokin!! Jäävät liikkeet kusee iha täysin, vahvistin maahanmenoja ja liikkeestä maahan rupes sujuu.
Mut eikö sit pysähtymine ruvennu hajoomaan, nyt se menee kokoajan maahan. DÄÄÄÄM!!! No, on mulla pari viikkoa aikaa reeniä. Tavote on saada tulos, mieluiten yli 160 pojoa, mut katotaa nyt, koetilanne on Urpolle ihan jotain uutta. 

Oon pari kertaa tehnyt ALOn läpi ilman palkkailua, kyllä se mun mielestä tekee iha kivasti vaikkei palkkaa aina ookkaan. Oheisessa kuvassa se seuraa kivasti, palloa. :P Ja ohjaaja vois suoristaa itsensä ja kattoo eteenpäin, hittovie!!

Liikkeestä pysähtymistä me nyt tehdään takapalkalla, ja vahvistan sitä tasapuolisesti sekä maahanmenosta että pysähtymisestä. Pyydän maahan, jos ei mee / hidastelee, homma seis ja liikutaan, sit uudelleen. Koiran pitäs kuitenkin pyrkiä siihen että se saa palkinnon, ennemmi ku että ei saa mitään. Katotaan ny..

Urpo haluaa, pallon..

Laskeskelin, että jos se tekee niinkuin kotona, ja miinustelin vähän pisteitä ja luotin siihe että se nollaa toisen jäävän, ni silti ollaan kiinni ykköstuloksessa. Mutta, se ei siitä säry ja tiedänpähä mitä sit treenata ja mihin kiinnittä huomiota. Onneks enne kisoja meillä on oman ryhmän "toko- koe" jossa on liikkurit ja tuomarikin, (joka on oikeasti toko- tuomari ;-) ). Se kuvataan ja siitä saa kattavan palautteen, tämä siis tiistaina, kun oikea koe on lauantaina. Siinä sit saa joko valtavan paniikin tai sit rennon hyvän mielen kokeeseen. Syteen tai saveen..

Jessen seuraa
Mennäänpä sitten Jesseen. Sehän on tehnyt tuota.. öö.. Noutoja, ruutua ja kakeja. Ruutu rupeaa pikkuhiljaa siitä muokkaantumaan, vaatii se vielä tekniikkaharkkaa ja paljon.
Metallinouto, hyppynouto, liikkeestä istu, seuraaminen, (muuten mutta se peruuttaminen, se peruuttaminen...) paikallaolo on hanskassa. Luoksetulon seis ja maa on saatava nopeammiks ja näyttävämmiks! 
   Agissa J on käynyt kaverini Helin ohjauksella, että se on kyl magee. On pirun nopea, ja Heli aikookin 
sen kanssa kisoihin huhtikuun lopulla! Mä teen kanssa jotain aina välillä, onhan se totta että aksa on Jessen THE laji, mutta ku osais ohjata iteki viel ni sitte..


Jesse <3


Alla vapaamuotoisia mökkeilykuvia, pikkuse oli pojat onnellisia ku pääsivät ekaa kertaa mökille.. :)


Muodostelmapaikallaolo

Urpi 

Rallit

1 kommentti: