tiistai 27. maaliskuuta 2012

Spekulointia ja sen sellaista..

Noniin, koe on ohi, ja eihän se ihan nii menny ku suunnittelin.. :D Urpo oli nimensä mukaisesti Kympin Kevennys, ei paljoa kymppejä ropissut (pari kuitenkin, ei huono alku eihän??).

Urpo oli oikeestaan jo autossa kovin ihmeissään, Jesse ei ollut mukana ja ihan outoon paikkaan mentiin. Hau-Hau hallin pihalla se kuitenkin työskenteli vielä kivasti, ryhmäliikkeet meni hyvin. Se vähän jäätyi hallissa paikallaolon aikana, eikä noussut ekalla käskyllä sitten ylös, joten siitä tippui piste.

Tästä sitten säikähtäneenä virittelin poikaa pihalla ennen yksilösuorituksia, ja no.. Heh, Upilla oli sitten vähän liiankin hauskaa :D Seurasi välillä hihnan mitan mun edellä, välillä oikealla puolella, ja liikkeestä pysähtymisessä se oli sitten jo matkalla agilityesteille. Meinas mennä hommat nimenomaan putkeen :D Pysähtyi se kuitenkin heti käskystä, mutta meidän "varma" liike liikkeestä maahanmenon se sitten seisoi.. Mitäs vahvistelin pihalla sitä seisomista niin paljon :D

Hyppy oli 10, vaikka vähän se oli laiskahko mielestäni. Kuitenkin ihan ok aloitus uralle, tästä on hyvä jatkaa treenejä ja kisaamista. Tuntuu, että Urpo niin oudon tilanteen edessä unohti olla koulussa ja kun hallissa olisi ollut kaikkea niiiiiiin jännää.

Tässäpä vielä pisteitä, jos muistan kaiken oikein.

Luoksepäästäväisyys 10
Paikallamakuu             9
Seuraaminen hihnassa 6
Seuraaminen vapaana  5
Liikkeestä maahan       0
Luoksetulo                   8
Liikkeestä seis              8
Estehyppy                   10
Kokonaisvaikutus        7

yht. 136p. ALO3

Ens kerralla sit paremmin!

Urpi kisan jälkeen, hieman väsy..
Ja niin, miun Jesse tekee jo kivoja tunnareita!!

Tällä hetkellä vaikutan Vantaalla Anitan luona, Briskness L- pentueen lapsenlikkana tän viikon. Sitten taas Kainuuseen..

2 kommenttia:

  1. Sun asenteesi ja huumorisi on oikea!Kyllä se pikkupoika vielä näyttää kyntensä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttääkin! Eihän näitä juttuja kannata niin kulmat kurtussa tehdä, ne on vaan toko- kokeita ja niitä tulee aina uusia :-)

      Poista