torstai 4. elokuuta 2011

Pöljien kesätouhuja.


Se olis elokuu ja kesä lähenee loppuaan. Me ollaan treenailtu nyt uutuutena hakua muutamat kerrat ja aksaa aina kun ollaan keretty. Haku on uutta ja jännää; Jesse on ihan onnessaan kun pääsee ettimään kadonneet "mummot" mettästä, kun taas Urpo kyllä periaatteessa taitaa tietää että mitä pitää tehä, mut eri asia on se että viittiikö se lähteä. Sen kanssa vielä tehdään niin että se näkee kun joku poistuu muttei näe piiloutumista, eli joutuu kuitenkin nokkaa käyttämään. Ilmaisutapaakaan en sille vielä osaa päättää, kattoo nyt että kuinka tuo rupee sujumaan. Jesse ilmasee haukkumalla, ainaki näillä puheilla, ja siitä ei muuta tulekaan ku mun pullakoira, kun ei se kestäis tottisosuuksien paukkuja..

Aksassa tuntuu taas, että Urpo on luonnonlahjakkuus. Olisko ollu viidennet "treenit", kun se teki jo jotain 8 esteen rataa.. Putkeen se ainaki irtoo hyvin ; ) tutuille voin laittaa naamakerhoon videota. On muuten nopea poika..
Tokohommissa Upin kanssa ollaan otettu nyt takapakkia ja rajusti, tuntuu että kaikki saadaan alottaa alusta. Sillä ei sittenkään ole hajua perusasennosta (vai tullaanko tässä taas siihen, että viittiikö se..). Se saattaa istua napottaa mun edessä ja kun pyydän sivulle, se joko lähtee himmailemaan pois tai vaan tuijottaa. Lelun kanssa sitä en vielä motivoi / treenaa, kun ei se vielä tekniikkaa osaa. Eli hyvästi TOKO-koe- suunnitelmat tältä vuodelta. PASKA!! :-(

Jesse on ollut nyt nouto- tehotreenissä, ja arvatkaas mitä... Se tekee sen!!!! JES!!! Sivulletulon kun vielä viilaan (nyt vielä sitä hieman autan..) niin se on siinä. Sitten hiotaan luoksetulon pysäytys (ja tähän väliin kuuluisi jonkinlainen kommentti seuraamisesta, jos Henkka olis paikalla..) ja eikun kokeeseen. Tunnistusnoutoa ollaan kanssa aloiteltu Jessen kanssa. Aksakisoja pitää kattoo budjetin mukaan, suunnitelmissa on ainakin Kajaanin kisat, olisko ollu syyskuun lopussa.










Ohessa kuvasia iltalenkiltä, ollaan löydetty hieno soramonttumesta missä lenkittää ja vähän treenailla koiria! : )








Jessellekin alkaa jo muodostumaan turkkia, joko siihen on silmä tottunut tai se on muuten vaan pirun hyvän näkönen!                                                                              



Äiti ja pojat, jotka ei tainnu haluta kuvaan..

Ens viikonloppuna partioidaankin Mikkelissä ja someenjärvellä taas, pojat pääsee mökkeilemään :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti