lauantai 9. heinäkuuta 2011

Maaliskuusta heinäkuuhun

Nyt on ollut jo luvattoman pitkä aika viimesestä kirjottelusta, ja tarpeeks kun mua näköjään painostaa ni kyllä mä jotain tarinaa kerron. Ja nyt on ehkä aika paljon kertomistakin....

Ihan yleisestä elämäntilanteesta sen verran, että muutamien outojen sattumusten kautta ollaan löydetty tiemme Kajaaniin asumaan, ja porukkaan on tullut pari uutta jäsentä; avopuoliso Henri ja pian 10-viikkoinen tuleva poliisikoira Pakki. Kaikki onneksi sulassa sovussa osataan (ainakin vielä) olla, tosin jossain vaiheessa saattaa kaksiossa tulla ahdasta 2 pöljäcollien ja yhden malinoisin kanssa... Urpo ja Pakki viihdyttää toisiaan koko ajan, Jesse on sitten meidän "aikuisten" kanssa sivistyneesti muissa puuhissa. Upi ja Pakki jakavat jopa sänkynsä....

Treenihommiin! Urpo on tokoillut, liikkeestä maahanmeno alkaa jo sujua mukavasti. Myös hyppy, luoksetulo ja seuraaminen on hiomista vaille valmiit. Agilityn kontakteja ollaan treenitty, myös parin pikkuhypyn rykäyksiä ollaan kokeiltu. Ei vaan tunnu tuo pentu niin syttyvän aksaan kun Jesse. Haun alkeita ollaan otettu. ihan näkölähdöillä ja parit jäljet oon käyny tekemässä- nyt täällä Kainuussa pitäisi vaan keretä paljon, paljon enemmän. Hullu jätkä se on uimaan, jos löytyy porukka ni pitäs kokeilla VEPEä sen kanssa! Mun äiti kauhisteli sitä kun Urpo oli hypännyt soutuveneestä 20m ennen rantaa ja uinut loppumatkan, mä olin vaan onnellinen kun se on "niin hirmu rohkea" :D :D Nytkin tulee käytettyä koirat uimassa melkeen päivittäin, Urpo nauttii siitä ihan älyttömästi (Jesse ei..) ja se kuitenkin viilentää mukavasti.

Jesse on opetellut TOKOn avoimen luokan liikkeitä, nouto on se joka mättää. Ja meikäläisen motivaatio. Aksaa ollaan ihan vähän treenattu, ja käytiin nykäseen Mikkelistä 2.7. pari hyllyä ja yks hyvä vitonen. Vikalla radalla jotenkin vaan palaset loksahti paikalleen mutta yksi rima pääs tippumaan. Kuitenkin viidensiä oltiin ja koirakoitakin taisi olla lähemmäs 30. Nyt pitäisi keksiä aksanreenauspaikka ja vaan kisata, kisata ja kisata että saisi niitä nolliakin joskus.

Kajaani on kyllä kaunis paikka. Me asutaan ison puiston vieressä joen rannalla, hyvien lenkkeilypaikkojen lomassa. Aivan superia. Tuoreita kuvia ja päivityksiä laittelen kunhan saan oman koneen piuhan kuntoon, inhottavaa kun ei saa virtaa läppäriin... Mutta, ei muuta kun buenos stardesta vaan, meikä lähtee kohta koirien kanssa uimaan! :-)

Ps. Anita, meidän todellakin pitää tulla käymään, sä et usko kuin paljon Urpossa ja Ilonassa on samaa!! Urpo hakkaa juoksussa Jessen ihan mennen tullen, se on ihan pirun nopea. Ja niin kovin kovin söötti. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti