keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Ihanaa kesää :)

Varjossa +25°c, ja kyllä taas lihapullaa lämmittää! Me ollaan puuhailtu millon mitäkin, Urpon kanssa treenaamiset on nyt jäänyt ihan tosi vähälle ihan vaan siks, etten jaksa enää riekuttaa sitä niin hyvin kun normaalisti :( Ollaan vaan nautittu kesästä, välillä vähän helteistä ja kyllä myös tuosta viileestä ilmasta.

Urpo :D
Lenkkeilyä mönkkärin avustuksella.. 
Meikä on leikkinyt hortonomia ihan hulluna täällä, tomaatin- ja paprikan taimia oon kasvattanut (ja sittemmin jakanut ympäri kyliä, ihminen joka ei syö tomaattia kasvattaa 120 kirsikka- ja runkotomaatin taimea.. Nolo!). En olis uskonut, että noin kova työ oli saada istutettua muutama taimi kasvihuoneeseen mut tän etupainon kanssa se oli oikeesti aika jännää. Pihalle oon myös viritellyt kukkia.Nyt kuitenkin kasvimökissä kasvaa isoja ja kirsikkatomaatteja, paprikaa, kurkkua, salaattia ja ruohosipulia. Saas nähä, antaako kukaan mulle satoa sieltä..
Tomaatit


Kyllä se kohta kukkii!!

Saunaremppa valmistui viimein! :) ja siitä tuli ihana, paras, hienoin ikinä!! Myös "toinen" olohuone on pintarempattu ja odottaa nyt sohvaansa (joka on viipynyt jo 7 viikkoa, kiitos masku..). Kohta kelpaa babyn kanssa katsella leffoja ;)
Kph- sauna

Saunan kattoa..
Tontut jo oottelee löylyjä..
Onnelliset <3
Ja jes! Rouvat on laitumella :) hiehot tosin pääsee vasta huomenna, kun naulapyssy sano poks ja aitoja pitää vielä vahvistella tänään. Meillä kun on lauta-aitaa pelkästään, se on vähän kauniimman näköistä ja kuitenkin sähköä kestävämpää.. Hiehoille taitaapi olla 5 lankusta tehdyt aidat..

Äpyli, navetan komein.
Siskosten taisto. Kuvassa Vietten tyttäret Hilppa (holstein- friisiläinen) ja Irkku (punainen Holstein).


Lehmien ulospääsyä mä en tänä kesänä kuitenkaan päässyt todistamaan. Tuo mahani vallannut riiviö keksikin jossain vaiheessa kääntyä pää ylöspäin mahassa ja vaikka sitä kahtena päivänä on yritetty kääntää se itsepäisesti vaan jumittaa paikallaan. Kukapa sitä toisaalta haluaiskaan olla pää alaspäin.. Sektio olis siis eessä vaikka en missään nimessä sitä olisi halunnut, kuitenkin se on ehkä vauvalle turvallisempi vaihtoehto.
Onneton kumpu rv36
Juhlakumpu, edelleen rv36

 Päätin kostaa tän sille ristiäispäivänä. 

Upi "odottaa kovasti" vauvaa... :D
Tämmöistä tähän hätään, katsotaan jäikö tämä viimeiseksi päivitykseksi ennen vauvan tuloa vai vieläkö innostun kirjottelemaan.. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti