sunnuntai 13. helmikuuta 2011

I saant mikkel!

Pakkasta pitää, muuten oltas nyttenki treenaamassa. Ollaan käyty hallilla Jessen kanssa n. pari kertaa viikossa nyt, ja Urpo on vaihdellen ollut mukana. Tuntuu poika tykkäävän myös agilitystä, tietenkää mitää hyppyjä en sen kanssa ole treenannu. Mutta ku se itse juos A:lle ja puomille kun silmä vältti.. Rohkea pentu, jos tästä jotai hyvää meinaa löytää. Putkea ja keppejä ollaan harjoteltu jo, ja vaikka putki olis mite rusetilla ni läpi vaan! Noutokapulaa se jo kantaa, ja nyt ollaan paikallaoloa treenattu. Jos sitä oikeesti pääsis tämän vuoden aikana silläkin kisaamaan! Ajattelin ruveta kattomaan toko-kisakalenterista loppukesälle/ alkusyksylle jotain kisapäivää jo, minne veis vaikka molemmat pojat. Jesse AVO ja Urpo ALO.. :D

Kisajuttuja noin muuten, Jesse on nyt ilmotettu agikisoihin, tiedossa olis pari starttia, jännää :D sitten onkin parin viikonlopun tauko kisoista luultavasti kun lähden Kajaaniin. Kumman koiran ottas mukaa, vai ottasko kumpaakaan?? Alan pikkuhiljaa kallistua siihen, että toi natiainen lähtee. Saispahan sekin laatuaikaa, mut toisaalta taas, Jessen kanssa on kisakaus jo menossa... äääääh!! Siellä koululla kun on kunnon kenttä ja agiesteetkin... Noita agikisoja onkin sitten melkeenpä joka viikonloppu tässä "lähellä", ja kun nälkä kasvaa syödessä, ajattelin ilmottaa ittemme niihin kaikkiin :D ei ole sitten sitä kuuluisaa tekemisen puutetta.

Urpoa mä yritän saada mikkelin PK-porukoihin sisään, onneks mulla on sinne nyt suhteita, eli toivottavasti se treenaa jo kesällä hakua ;)
Minäkin sain töitä, eli paistaa se aurinko risukasaankin. Muuta ei sitten ookkaan kerrottavaa.. Ohessa kuvia eiliseltä, ku oltii poikien kanssa jäällä.



Urpo- Valon poika ;)


Veljekset <3



Urpo 16 vko


Jesse- fanclub




2 kommenttia:

  1. Tervetuloa Kajaaniin, ei tämä huono paikkakunta ole!
    Toivottavasti törmäillään jossain, mielellään tapaisin erityisesti pienemmän jätkän. (Harkitsin itse myös Alma&Jerry-yhdistelmää..)

    Terkuin (melkein naapurista), Jenny
    (http://saniaisen.wordpress.com)

    VastaaPoista
  2. Toivotaan! :D Mä pidän vaihdellen koiria matkassa, nyt ekalle viikolle luultavasti kumpikaan ei pääse. Ellen nyt vielä muuta mieltäni, mutta silloinkin se on Jesse joka tulee matkaan..

    Mut löytää seppälästä, uudet koiratuttavuudet on aina tervetulleita! Ties vaikka joskus treenattais samaan aikaan! :)

    Mari

    VastaaPoista