maanantai 1. lokakuuta 2012

TK1 Urpo ja kuinka Jespestä tuli kaupunkilainen

-Hehheh,  vai nii se meniki ettei mee kolmee kuukautta uudesta päivityksestä?? :D Kaikenlaista on kerennyt tapahtua jotenka, varautukaamme piiiiitkäään tekstiin-

Kesäeläin :-)
Paratiisista päivää, kesä on mennyt rymisten kaikenlaisissa rehunteko- ja lehmähommissa! Täällä me tosiaan asutaan nyt Urpon kanssa maaseudulla lypsytilalla. Kuin tarjottimella kesäkuussa eteen osui mies, josta tiesin että nyt on muuten Marilla menoa! Pari hassua viikkoa siinä kerettiin ihmetellä kunnes kannoin kimpsuni ja kampsuni ja koirani landelle ja tänne jäätiin. Jesse tosin ei oikein tykännyt hengailla päiviä tarhassa jotenka siitä tuli sitten kaupunkikoira- mun vanhemmat sai samalla vähän virikettä, ja sieltä on lainakuskien helpompi koira noutaakin treeneihin. VOIVOI- luokka jää nyt, ei oo oikein mahdollista treenata kun koira asuu n. 30 kilsan päässä meiltä..

Rehuntekoa
Mutta, Urpo on kunnostautunut! Kisauraa jatkettiin Laukaalla 11.8 ja sieltä kotiintuomisina ALO1, 171p. (Tommi Varis)

Pisteet:

Luoksep.    10
Paikallaolo 10
Seur. hihnassa 9
Seur. vapaana 8,5
Liikk. maahan 10
Luoksetulo 10
Liikk. seiso 0
Hyppy 10
Kok. vaik. 9

Yhdellä nollalla sijoitus 5/11.

Salamatkustajat niittokoneen päällä

Seuraava koe oli sitten Mikkelissä kotikentällä 9.9., sieltä ALO1, 181 p. (Marko Puranen)


Luoksep.    10
Paikallaolo 10
Seur. hihnassa 8,5
Seur. vapaana 7,5
Liikk. maahan 10
Luoksetulo 10
Liikk. seiso 10
Hyppy 8
Kok. vaik. 8

ja 4/18 (jos muistan osallistujamäärän oikein)

Viikko tästä eteenpäin Mikkelissä myöskin MAHin kisoissa 15.9 ALO1, KP, TK1 190p. (Markku Mäntynen)

Luoksep.    10
Paikallaolo 10
Seur. hihnassa 9
Seur. vapaana 9
Liikk. maahan 10
Luoksetulo 10
Liikk. seiso 9
Hyppy 10
Kok. vaik. 8

Vähän tiputti liikkeiden välissä haukkuminen sen yhden- kaksi tarvittavaa pistettä, hävittiin voittajalle nimittäin 1 pinna.. sij. 2/4. Täälläpäin on aika kova taso, koirat paukuttaa lähes 200 pinnaa jo alokasluokassa..

Miun turbo- Urpo <3

Ja sitten muihin asioihin. Miulla on taas hevostelujuttuja! Sain entisen vuokratamman "varsan" (Pena 7-vee) ylläpitoon tuohon naapuriin, muka hullun hevosen maineessa elänyt ruuna lumpsuttelee lenkilläkin pitkin ohjin vailla huolta huomisesta. Huippua!

Pena ekaa päivää uudessa kodissa
Maalla on aikamoista rytinää nyt, meillä on onneksi puinnit puitu mutta paljon on vielä kerettävää ennen talvea. Parin viikon päästä onneksi lennetään Portugalin lämpöön, aivan mahtavaa päästä vähän lekottelemaan auringossa ja lepäämään. Tänä kesänä ei paljoa biitsillä makoiltu.. :D Mutta oon oppinut ajamaan traktoria, lypsämään lehmiä ja sorsametälläkin ollaan käyty harva se viikko! Kyllä maalla on mukavaa, mut helpolla täällä ei pääse. 



Junnuosastoa



Kattellaan josko tuossa jouluna sitten ens kerran kirjottelis... ;-) nyt lypsylle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti